Preview: Columbus Crew

Oppdatert: 26. July 2011

Newcastle spiller i natt sin siste treningskamp i den hittil lite suksessfulle USA-turneen. Motstanderlaget er Columbus Crew fra Ohio – et av statenes beste fotballag.

Oppladningen til Premier League-sesongen minner om en farse sett med Magpie-øyne. Flere av nøkkelspillerne kunne ikke reise til USA på grunn av rulleblad og visumproblemer, og skadene har hopet seg opp i kjent Newcastle-stil. Enriques utbrudd på Twitter der han kritiserer klubbens transferpolicy kjenner vi alle til, og når det resultatmessig har gått som det har gått, er det liten grunn til å være optimistisk i forhold til sesongen som kommer.

Siste nytt er at den walisiske unggutten Paul Dummett har joinet troppen etter at både Ryan Taylor (skade) og Danny Simpson (fødsel hjemme i England) er tilgjengelige. Det er interessant at Pardew har gitt den forholdsvis ukjente venstrebacken sjansen fremfor mer rutinerte James Perch, som trener med reservene på fotballøya.

Motstanderen
Columbus Crew er et av USAs mest suksessfulle fotballklubber. The Crew, som laget kalles, har endt på henholdsvis 5., 5. og 1. plass de tre siste sesongene. En kjapp titt på stallen deres viser ingen spesielt kjente spillere. Søramerikanerne Andres Mendoza og Emilio Renteria står imidlertid med et knippe landskamper for henholdsvis Peru og Venezuela.


Kampen starter klokken 01.30 natt til onsdag norsk tid (i natt), og kan ifølge nufc.com høres på radio på denne amerikanske linken. Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login