Endelig seier i USA

Oppdatert: 27. July 2011

Newcastle utnyttet at Columbus Crew fikk keeperen utvist i 1. omgang og vant til slutt hele 3-0 etter mål av Ameobi, Coloccini og Vuckic. Les referat og se høydepunktene her!

Pardew valgte å stille med et lag hadde fire bytter i forhold til det som tapte 1-0 mot Orlando forrige lørdag. Ba, Ameobi, Marveaux og Enrique fikk sjansen på bekostning av Best, Løvenkrands, Smith og skadde Ryan Taylor.

I overkant av 11.000 tilskuere fikk se at Shola Ameobi ga Newcastle ledelsen tidlig i kampen. Han snappet opp et dårlig tilbakespill og satte ballen kontrollert nede i hjørnet bak Andy Gruenebaum i vertenes bur.

Sistnevnte kom i fokus like før pause da han sprang ut av feltet og handset ballen da Demba Ba var på vei gjennom. Dommeren var ikke nådig, og viste opp det røde kortet til tross for at det bare var en treningskamp. Etter det var det bare ett lag på banen, skal vi tro rapportene.

Hjemmelaget, som er midt i MLS-sesongen i hjemlig liga, gjode mange utskiftninger ved sidebytte, mens Pardew beholdt samme laget på banen.

Etter 53 minutter økte Coloccini ledelsen på en corner. Argentineren fikk stå umarkert og banket ballen i mål med venstrefoten etter klabb og babb i feltet.

Gosling, som ble beskrevet som svært aktiv og innflytelsesrik i kampen, var nære frempå ved flere anledninger, men klarte ikke å få ballen i mål. Det maktet imidlertid innbytter Vuckic, som la på til 3-0 på overtid med en flott avslutning som gikk helt i hjørnet via stolpen.

Bekymret Pardew
Selv om han var fornøyd med resultatet, var ikke Pardew ekstatisk etter 3-0-seieren. “Vi har hatt mange skader så langt i pre-season. Vi har vært veldig uheldige, men vi får bare jobbe videre. Heldigvis får vi Barton og Cabaye tilbake til møtet mot Leeds”, sa manageren etter kampen.

Se høydepunktene her:

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login