Erdinc til Tyneside?

Oppdatert: 25. July 2011

Etter mye om og men kan det nå se ut som om sagaen om Mevlut Erdinc nærmer seg slutten. Den 24 år gamle spissen Mevlut Erdinc har i en lengre periode vært koblet til Newcastle, i forbindelse med at klubben, noe febrilsk, leter etter en ny angrepsspiller. Den franskfødte tyrkeren skal etter sigende ha en stor stjerne hos Newcastles speiderteam, men det er ikke til å stikke under en stol at Erdinc er et tredje- ellerfjerdevalg for Newcastle.

Newcastle har som de fleste brukt mye tid på å prøve sikre seg Kevin Gameiro og Gervinho, uten særlig hell. Gameiro ble senere hentet til PSG, som ironisk nok er Erdincs nåværende arbeidsgiver.

Denne handelen har lenge ståt på stedet hvil ettersom Mevults agent har krevd enorme summer for å få til en overgang og skal ha balnt annet krevd at Newcastle totalt skulle betale en sum omkring 10 millioner pund.

Nå har det vist seg at Newcastle kan ha omgått denne agenten fullstendig og at klubbene skal ha blitt enige om en pris på 6,5 millioner pund. Dette er ikke en dårlig pris i det hele tatt, men dette er som forventet da Mike Ashley i det siste har virket særdeles lite interessert i å bruke penger på forsterkninger.

Får Newcastle angrepssilleren til slutt? Hvem vet….

You must be logged in to post a comment Login