Preview: Aston Villa (b)

Oppdatert: 28. January 2013

Newcastle tar turen til Villa Park i morgen kveld i det som blir, for begge lag, en kamp om å unngå nedrykk.

Kick-off: tirsdag 29. januar klokken 20.45.

Elendig form
De sorte og hvite tapte hjemme mot dumpekandidat Reading helgen før denne og er i trøbbel med tanke på overlevelse. Første omgang var god, men vertene brant sjanse på sjanse og måtte til slutt gi tapt for to mål i andre omgang av innbytter Adam Le Fondre. Meget tungt å svelge for hjemmefansen.

Aston Villa har vist noenlunde lik form og ligger dårlig an med ett poeng bak «Le Toon», på en syttende plass. Det så lenge ut som om Paul Lamberts menn skulle seire borte mot West Bromwich, men de ga fra seg en tomålsledelse og endte omsider med å dele poengene med sin motstander.

Nye fjes
Newcastle har vært veldig aktive i det franske markedet og har gått til anskaffelse av fire nye fjes i Haïdara, Yanga-Mbiwa, Gouffran og Sissoko i uka som var. I tillegg hadde man hentet Debuchy to uker før.

Det snakkes for øvrig om at Yanga-Mbiwa vil gå rett inn i startelleveren på bekostning av Williamson. Dessuten har sagaen rundt Coloccini og San Lorenzo fått en ende, og argentineren vil bli værende på Tyneside, i hvert fall fram til sommeren.

Færre spillere på skadelista
Bortelaget mangler Ryan Taylor, Vuckic, Ben Arfa og Simpson som alle er ute med skader, mens Tioté er opptatt i Afrika med å føre Elfenbenskysten til topps i mesterskapet som pågår for fullt.

Den franske magikeren sies å være to uker unna comeback, mens Ryan Taylor trener for øyeblikket ikke med laget, men har entret gresset og leker seg med ball.

Villa mangler Richard Dunne, Fabien Delph, Chris Herd, Marc Albrighton, Gary Gardner og Stilyan Petrov. Nathan Baker er friskmeldt.

Watch out for:
Haïdara, Yanga-Mbiwa, Gouffran og Sissoko – det er ikke dermed sagt at alle starter, men det er en sjanse for at iallfall en av dem gjør en uforglemmelig debut.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Debuchy, Yanga-Mbiwa, Coloccini, Santon, Marveaux, Sissoko, Anita, Cabaye, Gutierrez, Cissé.

Dommer:
Mike Dean

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD2.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login