– En drømmesignering

Oppdatert: 26. January 2013

Ligue 1-kjenneren “Milburn” fra diskusjonsforumet ytrer seg om de franske kjøpene, og skryter hemningsløst av både Mbiwa og Sissoko.

Mbwia

En drømmesignering. Var veldig bekymret for at vi skulle gå for Douglas en stund, og at denne mannen skulle danne stopperpar med Mexes på San Siro. Fart, intelligent, fysisk sterk og god med ball. En av Europas beste stoppere under 25 år, og var sammen med Belhanda og Giroud svært delaktig til at Montpellier greide å spille angrepsvillig fotball og ta gull i L1. Og til den prisen!

Sissoko

Skal ikke skryte på meg å være først ute, men jeg har skreket etter denne spillertypen (og helst spesifikt Sissoko) en stund nå – og var veldig skuffet at vi fikk inn Anita (som har overrasket positivt, og er nærmest perfekt squad player). Har hatt en liten formdupp den siste tiden, men spilte ærlig talt for et dønn kjedelig lag. Et fysisk beist, nesten skremmende. Unner knapt ikke min verste motstander å bli jaget av Sissoko og Tiote. Jeg har etterlyst 2 spesifikke ting fra Newcastle-laget, og det er å gi Cabaye mer frihet i angrep og la Tiote holde seg til kun defensive oppgaver. Få å kompensere for dette, trenger vi en Toure / Sissoko type som kan dekke mye rom + storme inn i 16m som en slags andrebølge. Fantastisk kjøp, igjen til en uvirkelig pris.

Gouffran

Ikke nødvendigvis et fantastisk kjøp, men som resten av signeringene passer han bra inn på venstre- eller høyrekant i en 4-2-3-1. For å være helt ærlig så duger hverken Obertan, Jonas eller Fergie der (selv om førstnevnte har vist tendenser, som han egentlig har gjort i 5 år nå). Håper riktig nok at ryktene rundt Wolfswinkel og Aubayemang er et hint mot at han ikke er en erstatter for Ba, og vi får inn en skikkelig vingspiss (Wolf – nei takk, Aubaye – ja takk). Ellers er prisen igjen fantastisk, så sånt sett er det perfekt og håper han kan ha godt av et miljøskifte og være med til å bidra.

Haidara

Har sett lite av denne karen, men ryktet hans er veldig bra. Flere jeg har snakket med som synes det var merkelig at han bare fikk en 3-års kontrakt av Nancy, noe som gjorde han veldig rimelig for oss. Stoler blindt på Carr her, og satser på at han har gjort jobben. Skal sies at jeg har fryktelig troen på Santon, så håper at konkurranse om plassene gir et boost i utviklingen.

Vi takker Milburn for informasjonen om våre nye spillere.

You must be logged in to post a comment Login