Preview: Accrington Stanley (b)

Oppdatert: 24. August 2010

Newcastle tar onsdag kveld turen til Crown Ground i Lancashire for å møte League Two-laget Accrington Stanley i Ligacupens 2. runde. Her finner du siste nytt før oppgjøret.

Det ble en festforestilling av de sjeldne da Aston Villa ble feid av banen med 6-0 i hjemmepremieren forrige helg. Alle spillerne blødde for drakta og ga rundt 40.000 geordies på tribunen mye å juble for. Nå venter en helt annen oppgave for The Magpies, som går fra å være underdog til å få stempelet som storfavoritt mot lille Accrington som spiller på Englands fjerde høyeste nivå.

Hughton gjorde ingen forandringer på laget som tapte 0-3 for Manchester United i serieåpningen, men forventes å skifte ut mange spillere til dette oppgjøret. Newcastle har som vanlig den tvilsomme gleden av å toppe skadelisten i Premier League, med seks mann utilgjengelige: Kadar, Gosling, Best, S. Taylor, Simpson og Guthrie. Sistnevnte er imidlertid bare småskadd og rekker muligens kampen. Campbell er enda ikke 100 % matchfit, men får kanskje sine første minutter i Newcastle-trøya som innbytter.

Mulig lagoppstilling

Mulig lagoppstilling

Motstanderen

Accrington Stanley endte på 15. plass av 24 lag i League Two i fjor. The Owd Reds, som de kalles, har fått en bra start på sesongen og står med fem poeng på de første tre kampene. Sist ble det 3-0 hjemme mot Macclesfield Town.

Laget ledes av John Coleman som har spillerfortid i en rekke klubber i lavere divisjoner. Stallen består utelukkende av forholdsvis ukjente spillere. Kapteinen heter Andrew Procter – en klubblegende med 271 kamper for laget sitt, selv om han bare er 27 år. Han har også en landskamp for England sitt C-lag.

Verdt å merke seg er at Accrington slo Championship-laget Doncaster 2-1 i ligacupens første runde.

Kampen starter klokken 20:45 onsdag kveld og vises direkte på Sky Sports 3. Diskuter oppgjøret i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login