Poengdeling på Turf Moor

Oppdatert: 03. December 2014

Det ble 1-1 borte mot Burnley i en kamp hvor begge lag hadde hver sin omgang.

Newcastle leverte ingen god førsteomgang og hadde store problemer med å skape noe som helst mot et hardtarbeidende Burnley lag de første 45.

Først i det 32 spilleminutt kommer Newcatle første store målsjanse når Abeid spilles alene mot Heaton. Abeid spurter i fra sin oppasser, men får ikke ballen forbi Heaton som gjør seg stor.

To minutter senere angriper Burnely i skikkelig Drillo-stil. Trippier slår ballen fra egen halvdel mot Ings. Burnley-spissen vinner duellen og header ned til Boyd rett utenfor 16-meteren. Midtbanespilleren får meget god tid og kan plassere skuddet til venstre for en dekket Elliot, som sto passivt i mål mens ballen trillet inn.

Før førsteomgang skal blåses av er Burnley med David Jones svært nære å dobble ledelsen når han fosser frem i 16-meteren. Heldigvis for Elliott er vinkelen for spiss og ballen fyker i nettveggen.

Pardew gjør to grep i pausen etter en svært svak førsteomgang av Newcastle. En frisk Steven Taylor kommer inn for Williamson som pådro seg et gult kort tidlig i første omgang, mens Cabella kommer inn for en svak Perez.

 

Andre omgang skulle vise seg å være langt bedre sett med Newcastle øyner og laget setter press på Burnley fra start av med høyt press og en mer direkte spillestil.

Andre omgang er bare 3 minutter gammel når Janmaat i kjent stil kommer langs hørekanten og legger inn til Gouffran som flikker ballen videre til Cisse som akrobatisk kneer ballen inn bak en sjanseløs Heaton i Burnley målet.

Resten av omgangen har Newcastle mye ballbesitelse uten å skape det helt store. Mange Newcastle supportere erget seg nok over flere svake dødballer og når Abeid 4 minutter på overtid slår en corner bak linjen, er det kanskje greit det ender 1-1.

Fremover venter det langt tøffere oppgaver for Newcastle. Lørdag kommer serieleder Chelsea på besøk og uken etter er det Arsenal på det Emirates.

You must be logged in to post a comment Login