Pecchia på vei tilbake til Italia

Oppdatert: 01. June 2016

Når Benitez først tok over Newcastle United, sa han at assistenten hans en dag kom til å bli en god manager. Nå ser det ut til at Fabio Pecchia allerede begynner på første kapittel i managerkarrieren.

Ikke mye har vært sagt eller skrevet om Pecchia etter at han ankom Tyneside i mars. Men flere har lagt merke til hans engasjement på sidelinjen i den korte tiden han var her. Rafa Benitez har tydeligvis hatt stor tro på italieneren, og de har jobbet tett siden Rafa tok over Napoli i 2003. Han har flere ganger sagt at han tror Pecchia vil bli en god manager en dag.

Les også: Nytt trenerteam

Og nå ser det ut til at “en dag” nærmer seg. Ryktene begynte å svirre i går kveld om at Hellas Verona ønsker å satse på Pecchia, og gjøre han til deres nye manager etter nedrykket til Serie B.
I kveld la Newcastle United ut følgende uttalelse på sine hjemmesider:

Newcastle United har i ettermiddag bekreftet at førstelagstrener Fabio Pecchia vil forlate klubben for å bli manager i den italienske klubben Verona.

Klubben vil gjerne benytte muligheten til å få takke Fabio for sitt bidrag til Newcastle United under hans opphold med The Magpies, og innser at dette er en flott mulighet for han å skape seg en karriere.

Det har blitt gjort god fremgang i jobben med å erstatte Pecchia, og en ytterligere kunngjøring vil bli gjort i løpet av de kommende dagene.

Så blir spørsmålet; hvem kommer inn for å erstatte Fabio Pecchia? Vil det bli en annen fra hans nært betrodde team, eller kanskje en lokal helt? Bare tiden vil vise.

Diskuter gjerne hvem du vil ha som ny assistent her.

You must be logged in to post a comment Login