Barton slenger med leppa…. igjen!

Oppdatert: 04. July 2011

Joey Barton er en meget frittalende fyr som er kjent for å kunne erte på seg gråstein, noe han i gjør i de grader via mikrobloggnettstedet Twitter.For den alminnelige mannen i gata ville det at Joey Barton skulle åpne twitter-konto virke som en dårlig ide, og jommen har ikke denne skepsisen vist seg å være sann.

Fjorårets visekaptein hadde i løpet av det første twitterdøgnet erklært krig mot både Robbie Savage og CNNs talkshow-stjerne Pierce Morgan. Til tross for at Joey har sterke meninger på nettsamfunnet er det tydelig at den liverpool-fødte midtbanespilleren er bedre med nevene enn han er med snakketøyet.

Barton gjorde seg selv til latter i slutten av forrige sesong da han selvutnevnt vant premien for beste engelske midtbanespiller.

Etter at Kevin Nolan tok farvel med klubben rant det over for Barton som indirekte skjelte ut klubben og slo straks fast at han kom til å følge sin gode venn vekk fra klubben.  Senere har han modulert språket sitt litt, men det er ikke vanskelig å forstå at han synes at ledelsen i klubben er lettere tilbakestående.

Mye tyder på at Joey Barton, som kun har 1 år igjen av sin kontrakt, har svært lyst til å forlenge med Newcastle, men at ledelsen ikke er villig til å møte spillerens krav. Alan Pardew har uttalt Joey er en spiller han har lyst til å ha med videre, men at han innser hvor vanskelig det blir å løse floken mellom ledelsen og Barton.

Undertegnede er forholdsvis sikker på at Joey Barton blir klubbens kaptein, hvis han blir i Newcastle. Det er en kjent sak at Ashley er keen på å selge, noe som kan føre til at Newcastle står uten en naturlig leder neste sesong.

Vi håper situasjonen løser seg for alle parter og at Joey får Twitter-munnkurv, det hadde han også vunnet mest på selv.

 

You must be logged in to post a comment Login