Pardew: – Jonas’ avgjørelse

Oppdatert: 17. January 2014

Alan Pardew skal ha svart på Jonas’ påstander vedrørende klubbskiftet.

Newcastle-sjefen skal i dagens pressekonferanse før møtet mot West Ham ha fått spørsmål rundt Jonas’ uttalelser om at han var blitt skjøvet ut av klubben.

Pardew var av den formening at det helt og holdent var argentinerens beslutning og at det da var sportslige årsaker til spillerens søken etter nytt beite.

Spilletid viktig
Brasil-VM skal ha vært den avgjørende faktoren, ifølge Pardew, som kommenterte at Jonas trengte spilletid for å bli tatt ut i Argentinas VM-tropp. 

Han har ikke forlatt klubben, han er på lån.

Spilletid var noe den tidligere West Ham-treneren ikke kunne garantere, og av den grunn valgte vingen å forlate de sorte og hvite for å øke sine sjanser til deltakelse i verdens gjeveste turnering.

«Han har ikke forlatt klubben, han er på lån», skal Pardew ha sagt og lagt til: «Han spilte ingen førstelagsfotball, men han ville så gjerne spille.»

Newcastle-treneren benyttet også anledningen til å ønske sin tidligere elev lykke til og understreket igjen at det nært forestående verdensmesterskapet var av betydning for Jonas’ avgjørelse.

«Han har vært en stor spiller for oss, men han spilte lite om dagen. VM er ikke langt unna. Det er en mulighet for ham å få spilletid (i Norwich, red.anm.).»

You must be logged in to post a comment Login