Newcastle innfridde forventningene

Oppdatert: 19. January 2014

Som ventet ble Newcastle for sterke for et formsvakt West Ham-lag, og «The Magpies» kunne dermed sikre seg alle tre poengene i London. Newcastle kom godt i gang hvor de allerede etter 16 minutter tok ledelsen ved formsterke Cabaye. 16 minutter senere var det en annen franskmann som var på ferde, når Remy scoret kontrollert. Det skulle likevel bli spenning igjen i kampen når Newcastle-stopper Williamson klarte å sette ballen i eget mål. Dermed gikk lagene til pause med 2-1 i favør Newcastle. Andre omgang bød på en rekke store West-Ham sjanser, og når de fleste kanskje trodde det skulle komme en utligning punkterte Newcastle kampen på overtid. Like etter at West Ham hadde brent en ny stor sjanse fikk Magpies frispark i farlig posisjon. Igjen var det Cabaye som var sist på ballen da han på vakkert vis satte ballen i mål.

Satte du penger på Newcastle via Norsk Tipping fikk du 2,3 ganger innsatsen tilbake. Hvis du derimot plasserte pengene hos et av spillselskapene som Betsafe, fikk du 2,36 ganger av innsatsen tilbake. Det var derfor et klokt valg om du valgte å følge anbefalingen vår på denne kampen. Mer om dette hos oddsbonuser.com som også gir bonustilbud innen dette.

Til helgen er det nye kamper du kan spille på og dermed nye muligheter til å sikre deg gevinst. For de som er interessert finnes det mange nettsteder som tilbyr informasjon, råd og tips om dette. Er du uerfaren med tipping kan det lønne seg å lære litt om hvordan det hele fungerer før du kaster deg utpå. En nettsside som gir OK informasjon er norskodds.net med en god oversikt over oddstilbudene der ute.

Lørdag braker det sammen igjen og er det klart for den engelsk FA-cupen, verdens eldste fotballturnering. Blant kampene som skal spilles er Bournemouth – Liverpool, Bolton-Cardiff, Southampton – Yeovil og Manchester City – Watford. Spiller du for eksempel på Ole Gunnar Solskjær sitt Cardiff borte mot Championship-klubben Bolton får du 2,6 ganger innsatsen tilbake, mens en borteseier til Liverpool vil gi deg 1,34 ganger innsatsen tilbake.

Også søndag er det spennende kamper du kan spille på. John Arne Riise og Brede Hengeland sitt Fulham gjester Championship-klubben Sheffield United på bortebane. Spiller du på Fulham her får du hele 2,7 ganger innsatsen tilbake. Men et formsvakt Fulham og det faktum at cup er cup gjør at du setter et bortetegn med en viss risiko. Da er det sikrere å spille hjemme på Chelsea som får besøk av Stoke, men en odds på 1,25 er kanskje ikke det aller sprekeste.

 

You must be logged in to post a comment Login