Jonas skjøvet ut

Oppdatert: 17. January 2014

Jonas Gutierrez hevder at han ble bedt om å lete etter ny arbeidsgiver ettersom han ikke lenger var ønsket på St. James’ Park. 

Argentineren er for tiden tatt inn under Chris Hughtons vinger i Norwich og lånes altså ut til kanarifuglene resten av sesongen, med sikte på en permanent avtale ved endt opphold hos de gulkledde.

Overgangssummen sies å være rundt £3 millioner for den 30-årige vingen, og det markerer slutten på fem år i nordøst-England.

Stiller seg uforstående
Jonas sier han ikke forstår hvordan han kunne gå fra å være fast inventar i laget til tribuneplass, og spekulerer i hva som har gått galt.

«Treneren fortalte meg i desember at jeg ikke lenger fikk spille og at jeg måtte finne meg en ny klubb», kommenterer Jonas som opprinnelig har 18 måneder igjen av sin kontrakt med de sorte og hvite.

 Jeg var ikke engang i kamptroppen.

Maradonas kjæledegge går langt i å antyde at avgjørelsen kan ha blitt tatt på høyere nivå, for han har aldri hatt noe problem med Alan Pardew.

«Jeg håpet jeg ville få en sjanse i cupen, men i stedet ble jeg sittende på tribunen. Jeg var ikke engang i kamptroppen. Etter det, visste jeg at det var over for min del. I fem år har jeg alltid befunnet meg i startoppstillingen, og så plutselig er jeg ikke lenger i troppen», forteller en åpenbart skuffet spiller.

Kjærlighetserklæring
Jonas er imidlertid fast bestemt på å komme med i Argentinas VM-tropp og behøver spilletid for at det skal bli realitet. Derfor passer Norwich ham godt.

Fansen var utrolig gode mot meg.

Hugtons nyervervede søramerikaner forteller at han setter enorm pris på meldingene som har strømmet inn fra både spillere og fans, og han kommer aldri til å glemme kjærligheten han mottok da budskapet ble kjent.

«Fansen var utrolig gode mot meg. De viste så mye kjærlighet og lidenskap da jeg fortalte at jeg skulle dra», sier han og avslutter: «Alle lagkameratene gjorde det samme. De ønsket meg det beste i framtida og i Norwich.»

You must be logged in to post a comment Login