Pardew: Forberedt på krisemøte

Oppdatert: 30. September 2014

Engelske aviser fylles med stoff om hvor nær managerens avgang skal være.

Mandagens tap mot Stoke setter ikke akkurat en stopper for skriveriene om Pardews avgang som manager i Newcastle. Den horrible statistikken for Newcastle fortsetter å forverres for hver uke som går, og har til og med blitt viet mer og mer plass i norske medier. Mandagens overskrifter i England er klare: Nå er det krise.

BBC Sport slår tirsdag opp med “Newcastle-sjefen forventer samtaler med Ashley”. Til den britiske medie-giganten sier Pardew at tirsdag og onsdag trolig går med til samtaler med Ashley.

– Vi må snakke sammen om situasjonen, for vi må vinne kamper. Jeg må få snudd dette, sier Pardew i et intervju med BBC.

The Guardian melder på sine nettsider at Pardews fremtid er ytterligere usikker etter klubbens siste tap. I en kommentar til avisen sier Pardew at han er klar over at det er et stort spørsmålstegn ved hans posisjon i

Rob Elliot mener resultatene snakker for seg, med 19 poeng av 81 mulige siden romjulen.

Rob Elliot mener resultatene snakker for seg, med 19 poeng av 81 mulige siden romjulen.

klubben, men at det eneste han kan gjøre er å gjøre jobben sin etter beste evne.

Daily Express skriver at Pardew er forberedt på krisemøte med Ashley. Newcastle har så langt fem seiere i 2014. Det får det også til å koke for tidligere Newcastle-spiller, Rob Elliot, på Twitter. Han skriver at resultatene sier alt, uten å legge til noe konkret om manageren.

The Chronicle er en av de få som ikke slakter manageren etter gårsdagens resultat. Avisen, som har vært sterkt kritisk til både Ashley og Pardew, melder noe anonyme “Pardew insisterer på at han ikke har mistet taket på garderoben”.

Sky Sports melder derimot at Pardews posisjon foreløpig ikke skal være i fare. Det er kilder avisen har innad i klubben, som hevder dette. Manageren skal ifølge Sky være sikret å lede Newcastle også i kampen mot Swansea på lørdag.

You must be logged in to post a comment Login