Ben Arfa: Jeg kommer ikke tilbake

Oppdatert: 26. September 2014

Men franskmannen ønsker ikke at Pardew skal få sparken i klubben.

Kampen mot Hull er allerede lagt bak oss, men Hatem Ben Arfas utspill i forbindelse med “hjemkomsten” var det ikke alle som fikk med seg. Mange tviholder nok fortsatt på håpet om at driblefanten skal returnere til Newcastle etter låneoppholdet. For Ben Arfa selv, er eventyret i svart og hvitt tydeligvis over.

Mye følelser

– Vår historie er ferdig. Men sånn er livet. Noen ganger må du bare gå videre, sier Ben Arfa i et intervju med the Chronicle.

Franskmannen var til stede på St James Park under kampen mellom Newcastle og Hull, og innrømmet at det var følelsesmessig ladet.

– Selvfølgelig er det mye følelser inne i bildet. Jeg trivdes her, men nå er det slutt, sier Ben Arfa.

Skryter av Bruce

Han er likevel klar på at han ikke ønsker Pardew ut av Newcastle, til tross for at en intern konflikt mellom manageren og spilleren skal ha vært hovedårsaken til at han ble lånt ut til Hull og heller ikke fikk spille denne sesongen.

– Jeg er ikke bitter og ønsker ikke at han får sparken. Det viktigste for meg er at jeg utvikler meg videre, sier franskmannen i et intervju med fransk TV.

Han tror også Steve Bruce vil kunne hjelpe ham videre til å nå nye høyder i karrieren. Hull-manageren har blitt nevnt som en av flere kandidater til å ta over ved Pardews eventuelle avgang. Derfor vil det bli spennende å se hva som vil skje med tanke på Ben Arfa dersom managerspådommen slår til.

You must be logged in to post a comment Login