Pardew: Enkelte begynner å bli desperate

Oppdatert: 02. December 2013

Manageren sier flere har banket på døra og er desperate etter en sjanse på laget.

Newcastle-manager Alan Pardew avslører i et intervju at han har hatt spillere på døra som er desperat etter en sjanse til å spille seg inn i startoppstillingen. Etter fire strake kamper med seier har Magpies klatret på tabellen, og innehar i skrivende stund en sjetteplass. Nå venter vanskelige bortekamper mot Swansea og Manchester United i løpet av de neste dagene.

Banker på døra

Både Steven Taylor, Vurnon Anita, Hatem Ben Arfa, Jonas Gutierrez og Papiss Cisse har fått minimalt med spilletid denne sesongen. Noen grunnet skade, men flere av dem har blitt plassert på benken. Mandag startet Pardew forberedelsene til onsdagens tur til Liberty Stadium, og flere av de nevnte skal ha funnet veien til kontoret hans.

Jeg har hatt flere spillere på døra som ønsker å spille. Taylor, Ben Arfa, Cisse, Anita og Gutierrez får lite spilletid for tiden, og de er desperat etter å spille. Vi har fått det vi ikke hadde i fjor, nemlig virkelig konkurranse om plassene, og det lover godt.

Taylor har blitt holdt ute av startoppstillingen av midtstopperkollega Mike Williamson, som fikk sin sjanse etter skadeproblemer for både Coloccini og Taylor. Ben Arfa har også vært nødt til å finne seg til rette på innbytterbenken, til tross for hans status som en potensiell matchvinner, noe som har gitt Pardew gode alternativer på benken. Men selv om manageren er glad for å ha gode innbyttere tilgjengelig, forstår han frustrasjonen på grunn av lite spilletid.

– Jeg har empati for dem, men i øyeblikket må de vente på sin sjanse. De har så klart en mulighet til å spille seg inn på laget, og som Williamson har vist – hvis du får en mulighet gjelder det å gripe den så godt man kan, sier manageren.

Tre år ved roret

Ifølge Pardew er en av de som har imponert mest, men likevel ikke fått fast plass på laget, M’biwa. Men manageren har ingen planer om å slippe midtstopperen til på bekostning av Williamson.

Mapou har gjort det utrolig godt, men blir likevel utelatt. Det var ingen lett avgjørelse, men Williamson har vært utrolig bra, og det er veldig, veldig vanskelig å prioritere vekk noen som har prestert slik han har gjort nå.

Pardew feirer tre år ved roret på St. James’ Park neste uke, og manageren legger ikke skjul på at det har vært både gode og tunge tider.

– De tre årene har fløyet, men av og til når jeg setter meg ned, så føles det som 30 år, avslutter Pardew.

You must be logged in to post a comment Login