Pardew: Bolton blir like vanskelig som Arsenal

Oppdatert: 23. February 2011

Lørdagens kamp mot Bolton er Newcastles første hjemmekamp siden den utrolige 4-4 kampen mot Arsenal. Pardew mener derimot at kampen mot Bolton vil bli minst like vanskelig som forrige hjemmekamp.Newcastle har hatt ujevne resultater i det siste, men de sniffer allikevel på en sjuendeplass, en plass som kan gi de europacup-spill neste sesong. Sjuendeplassen kan faktisk bli Newcastle sin allerede på lørdag.
Men manager Alan Pardew, mener ikke fansen skal ta noe på forskudd. For hver gang det snakkes om Europa, dytter Alan det bort og mener det ikke er viktig å snakke om der og da.
– Alt handler om kampen mot Bolton nå og ingenting annet.

Newcastle har hatt tøffe hjemmekamper i det siste, lag som Arsenal, Man.City og Liverpool er noen. Men Pardew mener denne kampen blir like tøff.
– Denne kampen blir like tøff, Bolton knuste oss jo sist. Sier Pardew til ChronicleLive og refererer til bortekampen mot Bolton da Newcastle tapte 1-5.
– De har god selvtillit og har vunnet fire av de fem siste kampene. Fire av de var også uten baklengsmål.
Han mener at lag som Birmingham og Blackburn er under nivået til Bolton. – Med all respekt til dem. Vil Pardew pressisere.

You must be logged in to post a comment Login