Pardew beklager

Oppdatert: 12. March 2014

Alan Pardew er den første manager i Premier League som utestenges fra stadion, og han må sone de tre første, av en syv kampers suspensjon, borte fra kamparenaen.

Newcastle-treneren mottok sin dom av FA i går ettermiddag, og det ble ikke vist nåde da det engelske fotballforbundet utestengte Pardew fra stadion i tre kamper, samt fire kampers utestenging fra teknisk sone.

Angrer dypt
Det voldsomme temperamentet kostet ham bøter på tilsammen £160 000. Sanksjonen som ble utstedt av øverste engelske fotballmyndighet, kom i tillegg til klubbens egen disiplinærstraff på £100 000. I alt har Newcastle-sjefen måttet punge ut med 1,6 millioner kroner for hendelsen i kampen mot Hull City, der Magpies-treneren forsøkte å skalle til David Meyler.

Som jeg har gjort klart, jeg angrer dypt på hendelsen og beklager helhjertet til alle parter for min opptreden, som jeg forstår var uakseptabel.

Klubben har sagt i en uttalelse at de aksepterer straffen, og at de ikke vil anke den. Klubben ønsker med dette å sette sluttstrek.

Pardew kommenterte også FAs avgjørelse ved å si at han godtar straffen og at han beklager sin slette oppførsel.

«Som jeg har gjort klart, jeg angrer dypt på hendelsen og beklager helhjertet til alle parter for min opptreden, som jeg forstår var uakseptabel.»

Og han la til: «Jeg aksepterer straffen som FA har gitt meg i dag.»

Mannen med den korte lunten fortalte avslutningsvis at han nå ville legge det hele bak seg og fokusere på de resterende kamper. Han ønsker selvsagt å avslutte sesongen så godt som mulig.

«Mitt fokus vil være å forberede laget for denne helgens kamp mot Fulham og dernest på en sterk avslutning på sesongen.»

You must be logged in to post a comment Login