Newcastle et springbrett for Remy

Oppdatert: 11. March 2014

Loic Remy er takknemlig for at Newcastle tok ham tilbake til Premier League og ga ham en sjanse, men er bestemt på at han vil spille europacup.

Den utlånte angriperen sier at han setter pris på støtten fra klubben da anklagene om voldtekt herjet som verst i britiske aviser.

Mentalt sterkere
Loic Remy var langt nede da det ble kjent at han var tiltalt for voldtekt, men verst gikk det utover familien. Hans mor var knust.

«Hvordan følte jeg meg når det ble kjent i februar at tiltalen var droppet? Jeg var emosjonelt berørt for min mor, fordi jeg visste at det ikke var hold i anklagene. Min familie tok stor skade av den situasjonen», forteller Remy til France Football.

Men jeg kan ikke bare skylde på pressen, for de gjør sin jobb. Men jeg kunne høre ting som jeg var svært misfornøyd med, og direkte feil.

Loic Remy sier at han er en mentalt sterkere person i dag, og han er glad for at han ikke bukket under.

«Media gjennomførte et karakterdrap. Men pressen har en tøff jobb; det vet jeg. Men alt det gjorde meg sterkere. Mange spillere hadde ikke taklet noe sånt. Jeg er ikke pretensiøs, men jeg er bare glad for at jeg ikke ga opp.»

Den franske angriperen sier at han forstår pressens oppgave, men at han ble såret da feilaktig informasjon ble lekket. Og på stadion ble han møtt med hets.

«Men jeg kan ikke bare skylde på pressen, for de gjør sin jobb. Men jeg kunne høre ting som jeg var svært misfornøyd med, og direkte feil. På stadioner hørte jeg ufine ord. Uheldigvis kan folk være ufyselige, men det er en del av jobben.»

Trives i Newcastle
Remy er fornøyd med dagens situasjon, men ønsker å spille på aller høyeste nivå, og han forteller at han en dag ønsker å tilslutte seg en av Europas største klubber. 

Så når overgangen til Newcastle var et faktum i fjor sommer, følte jeg at jeg stod i gjeld til dem.

Harry Redknapps signering forteller at han trives i nordøst. Folket er vennligstilte og har tilgitt ham fadesen i fjor vinter da han signerte for QPR i tolvte time.

«I Newcastle kan du føle at folket ønsker deg velkommen. De er hyggelige. Fansen tilgir meg for å ha signert for QPR i januar i fjor da de forventet at jeg skulle signere for dem.»

Remy forteller at han måtte gjøre seg fortjent til fansens gunst, fordi han visste at deres stolthet hadde tatt en støyt.

«Forhandlingene var i sluttstadiet med Magpies før jeg valgte å skrive under for QPR. Så når overgangen til Newcastle var et faktum i fjor sommer, følte jeg at jeg stod i gjeld til dem. Jeg måtte få dem til å tilgi meg», kommenterer en ydmyk Remy.

Ambisjoner
Remy forteller at han ønsker turneringsspill i Europa, og han vil en dag spille for en topp fem europeisk storklubb.

«En dag vil jeg være en del av en topp fem klubb i Europa, eller en storklubb. Jeg vet at jeg kan klare det», sier han i intervju med France Football.

«Jeg kan fortsatt bli en mye bedre fotballspiller, for jeg har stort potensiale til forbedring.»

Angriperen er ikke fornøyd med uttellingen, og sier at scoringsstatistikken burde vært bedre.

«Jeg har så langt 13 mål i Premier League, men jeg kunne scoret mer. Jeg er aldri fornøyd med hva jeg har. Jeg skulle ha scoret 15 eller 16», kommenterer Newcastles toppscorer.

Remy er desperat etter å få komme med den franske troppen da de setter kurs mot Brasil i sommer, og spesielt ettersom han stod over EM for to år siden grunnet skade.

«Det er ingen vei utenom, for jeg må dit. Jeg har allerede mistet EM 2012 gjennom skade, og det var tungt å svelge», avslutter franskmannen.

You must be logged in to post a comment Login