Pardew: åpen for nok et kjøp

Oppdatert: 17. August 2012

Alan Pardew er fornøyd med overgangene så langt, men åpner for at Newcastle kan foreta et siste kjøp før vinduet stenger.

Med Anita i boks, gjennomførte i går klubben sin fjerde signering for sommeren. Romain Amalfitano, Gael Bigirimana og Curtis Good var allerede på plass i stallen, da nederlenderen i går skrev under for 5 år på St James. Men 51årige Pardew har fortsatt forhåpninger om å hente inn ytterlig en forsterkning innen måneden er over.

– Jeg takker styret og Ashley for å ha åpnet opp for å hente inn en spiller som Anita. Det er krevende å hente spillere fra klubber som Ajax, fordi de ofte holder ekstra godt på sine. Det har helt klart forsterket laget, men likevel håper jeg vi kan hente inn en spiller til, sier Pardew i et intervju. På spørsmålet om Debucy fortsatt er et aktuelt tema, svarer manageren foreløpig åpent.

– Som tidligere sesonger, tror jeg det heller ikke denne gang er over og oppgjort hvem som drar hvor før vi ser 1. september på kalenderen. For oss har det vært et godt overgangsvindu, og vi må huske at vi heller ikke har mistet en eneste en av våre beste spillere. Så får vi se om vi får “glasuren på kaka” nå på slutten, eller om vi må si oss fornøyde med de vi har fått inn per i dag, sier Newcastles manager. Han har også advart de som ønsker å hente spillere fra klubben om at prislappen vil være skyhøy.

– Vi er sårbare i forhold til at klubbene i Champions League har et helt annet budsjett enn oss, men styret og Ashley selger ikke billig, det skal de være klar over. Så de må rett og slett være forberedt på å betale en helvetes stor sum hvis de skal hente noen av våre beste menn, sier Pardew i intervjuet.

 

 

You must be logged in to post a comment Login