Pardew advarer

Oppdatert: 23. February 2014

Alan Pardew advarer enkelte spillere og sier at de kjemper for sin framtid i klubben.

Newcastle har vist elendig form den siste tiden og har således mistet kontakt med topp seks. Kampen om Europa er ikke lenger innen rekkevidde.

Laget har tapt de tre siste i ligaen og har sluppet inn ti mål uten å score selv. Sist kamp mot Tottenham var en total ydmykelse da Lilywhites banket de sorte og hvite fra nordøst hele 4-0.

Tynn tråd
Spekulasjonene har svirret i byen om at enkelte av lagets medlemmer må forlate klubben etter endt sesong. Andre spiller for sin framtid, men også en plass i sine respektive nasjoners VM-tropper.

Ja, det mener jeg. Ikke hos alle, men jeg ser etter jevne prestasjoner og kontinuitet, som vil ta dem inn i en VM-tropp og sørge for at de inntar fast plass på laget til neste sesong.

Newcastle-trener Alan Pardew ble spurt om tilværelsen i klubben henger i en tynn tråd for enkelte. Dette hadde han å si: «Ja, det mener jeg.»

Og han fortsatte: «Ikke hos alle, men jeg ser etter jevne prestasjoner og kontinuitet, som vil ta dem inn i en VM-tropp og sørge for at de inntar fast plass på laget til neste sesong.»

Alan Pardew formaner sine tropper under trening tidligere denne uken. FOTO: www.nufc.co.uk

Newcastle-sjefen må stoppe en horribel tapsrekke når Aston Villa gjester St. James’ Park senere i ettermiddag. Det blir viktig å gjenreise moral i laget.

«Jeg kan akseptere at vi taper, for jeg har ikke noe problemer med det. Men det er selvfølgelig et spørsmål om hvordan vi taper», kommenterte Pardew.

Og med Tottenham-tapet friskt i minnet uttalte mannen i sjefsstolen at han ikke kunne akseptere måten nederlaget skjedde.

«Det (kampen mot Tottenham, red.anm.) var ikke måten å gjøre det på, og jeg vil aldri akseptere det», la Pardew til avslutningsvis.

You must be logged in to post a comment Login