Papiss Cisse ute av Afrikamesterskapet

Oppdatert: 27. January 2015

Det ble en tidlig retur for Papiss, ettersom Senegal kun greier 3. plass i gruppespillet og dermed er ute av Afrikamesterskapet.

Senegal åpnet gruppen sin bra med en 2-1 seier over sterke Ghana, men etter 1-1 mot Sør Afrika og dagens 0-2 tap mot Algerie ender “Løvene fra Teranga” på 3. plass i gruppen sin og dermed allerede ute av mesterskapet.

Dermed kan vi håpe på at Papiss kan bli klar til lørdagens bortekamp mot “Tigrene fra Hull”. Sliten skal han forhåpentligvis ikke være, ettersom spissen ikke har fått spilt ett eneste minutt for Senegal. Så er det kanskje ikke så overraskende at Senegal ryker ut, da de har valgt å ikke bruke mannen med Premier Leagues høyeste scoringssnitt per minutt (hvert 70. minutt så langt denne sesongen).

Cheick Tiote har derimot spilt begge kampene til Elfenbenkysten, og står i kjent stil med 2 gule kort etter 2 kamper. Gruppen til Tiote er usedvanlig jevn før morgensdagens avgjørelse, da alle fire lagene så langt har 2 poeng og 2-2 i målforskjell. Det er altså spennende å se hva som skjer om trenden fortsetter, og det ender 1-1 i morgen.

Ellers er Kongo, Guinea, Den demokratiske republikken Kongo, Tunisia, Ghana og Algerie allerede klare, til info for spesielt interesserte.

You must be logged in to post a comment Login