Callum Roberts får proffkontrakt

Oppdatert: 27. January 2015

Den talentfulle 17-åringen signerte i dag en profesjonell kontrakt med Newcastle United, her avbildet mellom hovedtrener John Carver og ungdomstrener / legende Peter Beardsley. 

Roberts er en lokal spiller, nærmere bestemt en liten bygd kalt North Shields rett øst for Newcastle upon Tyne, og blir sett på som en svært lovende spiller. Han hører til på venstrevingen, og det skal bli interessant og se hvordan Newcastle i fremtiden eventuelt skal få plass til både Roberts og Roland Aarons.

Han har virkelig slått fra seg på U21-laget så langt denne sesongen, og har nettet totalt 5 ganger for Beardsley sitt mannskap. Han fikk sin debut og et lite innhopp i FA-cupen mot Leicester tidligere denne måneden.

“Jeg er virkelig stolt over å ha signert en profesjonell kontrakt med barndomsklubben min,” sier Callum selv til Newcastle sin hjemmesider.

“Det er ganske nylig at jeg selv har stått på tribunen som en supporter, så å få spille på St. James’ Park er som en drøm blir til virkelighet. Jeg har bare gjort ett innhopp så langt, men jeg håper på mange flere i årene som kommer og samtidig bare blir mer og mer viktig for laget.”

John Carver sier at klubben har hatt mye suksess med egenutviklede spillere den siste tiden, og at de håper det fortsetter med Callum Roberts. I tillegg til at han er lokal gutt, og har gjort store steg for U21-laget, håper de at unggutten kan bidra i årene som kommer.

Sjekk ut Callum sitt fantastiske soloraid og avslutning i krysset fra linken her!

 

You must be logged in to post a comment Login