– Han ble presset ut av klubben

Oppdatert: 02. February 2015

Davide Santons forlovede hevder spilleren ble presset ut av Newcastle.

Mandag kom nyheten om at Davide Santon reiser til Inter Milan for å gjennomgå medisinsk test og lånes ut til sesongslutt.

Santons forlovede, Chloe Sanderson, hevder nå at spilleren har blitt presset ut av Newcastle. I en twittermelding skriver Sanderson at Santon takket nei til Inters første tilbud, men at han så skal ha blitt presset ut av klubben.

– Kun interessert i å tjene penger

– Jeg reagerer med avsky på måten Davide har blitt behandlet på. Han er skadefri nå, men får ikke sjansen til å spille, i en klubb som kun er interessert i å tjene £££, skriver hun i meldingen.

Sanderson hevder også at høyrebacken skal ha fått beskjed om at han ikke kom til å få spille hvis han valgte å bli værende, og understreker at det er snakk om en låneavtale med opsjon.

– Tar livet av klubben

-De (Newcastle) er en business, ikke en klubb. Så lenge de fortsetter å kvitte seg med spillere som har så mye lidenskap som Davide, tar de livet av NUFC og støtten fra de som fortsatt holder med klubben etter all d*****n de har opplevd, skal forloveden ha skrevet.

Newcastle tar selv sterk avstand fra påstandene, og twittermeldingene har i likhet med Santons avskjedsmeldinger på Facebook, blitt slettet i etterkant.

You must be logged in to post a comment Login