Papiss Cisse linkes til Tyrkia – igjen

Oppdatert: 11. July 2015

Tyrkiske medier melder at Papiss Cisse er på vei til den tyrkiske ligaen.

Etter at senegaleseren i går scoret vinnermålet i treningskampen mot Gateshead, ryktes det igjen at han er på vei bort fra Tyneside. Denne gang skal det være Super Lig-klubben Trabzonspor som har kommet til enighet med spissen. Ifølge AMK sikrer avtalen Cisse en årslønn på ca 2,2 millioner pund.

Likevel skal ikke de involverte klubbene ha kommet til enighet. Budet fra tyrkerne skal angivelig være verdt 3,6 millioner pund, noe som ikke tilfredsstiller Newcastles priskrav.

Dette føyer seg inn i noe som begynner å bli en lang rekke av rykter om at spissen fortsetter sin karriere i Tyrkia. For et par dager siden rapportertes det om at Cisse stod klar til å erstatte Demba Ba i Besiktas. Dette etter at Cisses tidligere spissmakker forlot Besiktas til fordel for den kinesiske ligaen.

Det er lite som tyder på at dette ryktet har større troverdighet enn de tidligere. Likevel er det nærliggende å tro at Mike Ashley har få problemer med å kvitte seg med den 30 år gamle angriperen, hvis han får et anstendig bud på bordet. Papiss Cisse har to år igjen av kontrakten i nord-øst.

Likevel håper nok geordiene at Asley har lært av tidligere feil, og ikke selger senegaleseren før han har en kvalitetsspiss klar til å erstatte ham.

TAN følger saken.

You must be logged in to post a comment Login