En snarlig løsning på Mitrovic-sagaen?

Oppdatert: 12. July 2015

Overgangssagaen rundt Aleksandar Mitrovic har pågått en stund. I dag spilte Anderlecht treningskamp mot Istanbul Basaksehir, uten at den serbiske spissen var i troppen.


Mange trodde Mitrovic var klar allerede på fredag, da agenten sa at han var klar til å undertegne en 5-års-avtale. Noen spekulerer i at det var et “stunt” fra agenten for å lokke Porto og Roma med i kampen. Og lørdag morgen ble det sagt at Porto var villig til å by på serberen.

Broren til Mitrovic tar en selfie inne på St. James' Park.

Broren til Mitrovic tar en selfie inne på St. James’ Park.

Men det ryktet virker som det har kjølnet, og Newcastle skal visst ha det eneste konkrete tilbudet på bordet. Og Mitrovic var altså ikke med på dagens kamp, som endte o-o. Han satt derimot på tribunen.

Men noen som faktisk er på plass på Tyneside, er familien Mitrovic. Broren ble avbildet utenfor St. James’ Park fredag, selv om de fleste på det tidspunktet trodde det var Aleksandar selv som ble avbildet. Og det skal visstnok være faren som er det eneste hinderet for at Mitrovic blir vår andre signering i sommer.

Aleksandar skal angivelig være positiv til en overgang, mens faren vil at Porto skal komme med et bud, slik at sønnen får spille Champions League.

Det virker altså som om vi får en avgjørelse på fremtiden til serberen, så får vi bare håpe at Newcastle United har klart å overbevise Mitrovic senior om at NUFC er den beste klubben for sønnen.

You must be logged in to post a comment Login