I forhandlinger med tre franske klubber

Oppdatert: 28. July 2019

Newcastle håper å signere minst tre nye spillere i løpet av kommende uke. Problemet er at Newcastle så langt ikke har vært villig til å bla opp det de franske klubbene krever for sine respektive spillere.

Allan Saint-Maximin
Som fansen er godt kjent med, er høyrevingen Allan Saint-Maximin en spillere som klubben har hatt i kikkerten i lengre tid. Franskmannen fikk imidlertid minutter på banen mot Cardiff i går, noe som tyder på at partene er et stykke unna hverandre. Nice skal ifølge rapportene kreve 20 millioner pund for spilleren, noe Newcastle så langt ikke har vært villige til å betale. Ifølge tidligere rapporter skal Newcastle ha tilbudt omkring 16 millioner pund for 22-åringen. Spilleren skal selv ønske overgangen, og skal allerede ha blitt enig med Newcastle om sine personlige betingelser, ifølge tidligere rapporter.

Stanley N’soki
Franskmannen er en annen spiller som Newcastle har hatt i kikkerten i lengre tid. Den anvendelige forsvarsspilleren, som primært opptrer på venstrebacken, ble sterkt linket til klubben i både sommer- og januarvinduet. N’soki ble utelatt fra PSGs kamptropp mot Inter i går, noe som kan tyde på at partene nærmer seg en avtale om spilleren. Ifølge The Chronicle skal 20-åringen være veldig positiv til en overgang til Newcastle, da han liker klubbens «prosjekt» og tanken på å spille i Premier League. PSG skal også ønske et salg, da spilleren ikke er tiltenkt en sentral rolle i klubben. Unggutten fikk 15 kamper for den franske giganten forrige sesong.

Emil Krafth
Ifølge The Sun v/Alan Nixon, så er Newcastle i samtaler med franske Amiens om en overgang for den svenske høyrebacken. Som tidligere meldt av The Chronicle, var Newcastle denne uken på speideroppdrag for å se nærmere på svensken. Det pussige er at Krafth skrev under på en kontrakt med Amiens denne måneden. Høyrebacken tilbragte forrige sesong på lån hos Amiens fra italienske Bologna. Noe som da gir ekstremt lite mening er at Newcastle ifølge The Sun skal ha tilbudt én million pund for Krafth, mens franskmennene skal ha betalt omkring det dobbelte for spilleren denne sommeren. Det er definitivt interesse i spilleren, men de merkelige omstendighetene gjør at man bør ta den vanligvis troverdige Alan Nixon og hans artikkel med en stor klype salt. Newcastle må nok belage seg på å betale det dobbelte av hva Amiens betalte for å ha et lite håp om å få svenskens signatur.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login