Ønsker å hente Celtic-spiller på lån

Oppdatert: 30. January 2021

Ifølge troverdige Sky Sports har Newcastle startet dialog med Celtic om å låne deres sentrale midtbanespiller Olivier Ntcham.

Olivier Ntcham fyller 25 år om noen få dager, og kan både opptre en fremskutt og mer defensiv rolle på midtbanen. Ifølge rapporten skal Celtic være åpen for en overgang, noe også spilleren er. Den skotske giganten skal imidlertid ønske at det inkluderes i en opsjonsavtale i en eventuell utlånsavtale. Også West Bromwich skal være interessert i å hente franskmannen til klubben.

Ntcham har en fortid i Manchester City. Han fikk imidlertid ingen kamper for klubben. Han ankom Celtic sommeren 2017, og har siden da spilt 147 kamper for klubben. På disse kampene har spilleren notert seg for 24 mål. Franskmannen kan også vise til et utlånsopphold i italienske Genoa, hvor han fikk 41 kamper.

Spilleren, som har hatt tøff sesongen, var ikke å finne i dagens kamptropp. Der har han ikke vært å finne siden 2. januar. Det gjenstår å se om Newcastle anser den snart 25 år gamle spilleren som et alternativ til den mer defensive anlagte Hamza Choudhury, som også er sterkt linket til klubben, eller om klubben faktisk ønsker å hente begge spillerne til klubben. Det kan iallfall med rette stilles spørsmål ved Sean Longstaffs fremtid i klubben. Spilleren har blitt utelatt fra de tre siste kamptroppene, og det er meldt om en angivelig konflikt med Steve Bruce.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login