Ønsker å gjøre overganger permanente

Oppdatert: 13. April 2020

Ifølge The Chronicle ønsker Steve Bruce at både Nabil Bentaleb og Danny Rose blir å finne på Tyneside også neste sesong.

Imens en overgang for Bentaleb skal være grei skuring, så vil potensielt en permanent avtale for Danny Rose bli utfordrende. Det foreligger kun en opsjonsklausul i avtalen med Schalke. Ifølge The Chronicle innebærer den at Newcastle kan kjøpe midtbanespilleren for omkring 8,5 millioner pund. Ettersom spilleren selv ønsker å bli værende i klubben ligger alt til rette for at overgangen vil bli gjort permanent.

Når det gjelder tilfellet med Danny Rose er det flere faktorer som kan gjøre en permanent overgang komplisert. For det første har spilleren en svært høy lønn, og det er antatt at bare Jonjo Shelvey tjener mer enn venstrebacken. Da Rose angivelig ikke er interessert i å gå ned i lønn og i tillegg nok har flere klubber å velge blant, kan dette fort bli et skjæringspunkt. For det andre kan en overgangssum bli utfordrende, da Tottenham ikke skal være interessert i å selge spilleren på opphørssalg. Ettersom spiller fyller 30 år til sommeren er nok dette noe Mike Ashley neppe vil være spesielt interessert. Et siste poeng er også at det er usikkert om spilleren selv ønsker å gjøre overgangen permanent.

Duoen har seks kamper hver for klubben.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login