Var i ferd med å signere for klubben

Oppdatert: 12. May 2020

Ifølge troverdige The Athletic var Motherwell-målvakten Mark Gillespie i ferd med å signere for klubben før koronaepidemien og det forestående oppkjøpet inntraff med full styrke.

Newcastle har i en lengre tid blitt linket til Mark Gillespie, som er på utgående kontrakt og dermed kan signere vederlagsfritt for hvilken som helst klubb. Målvakten, som når over 190 centimeter på sokkelessen, er født i Newcastle og spilte for klubben frem til han var tolv år gammel. Veien videre gikk til Carlisle United, hvor 28-åringen kan vise til 180 opptredener. Før Gillespie ankom skotske Motherwell var han en kort tur innom Walsall, som på daværende tidspunkt befant seg i League One.

Dersom det forestående oppkjøpet godkjennes av Premier League, gjenstår det å se om dette har innvirkning på om 28-åringen blir Newcastle-spiller før neste sesong. I desember uttalte Steve Bruce at klubben hadde «two or three things in place» for sommeren, og det er altså mulig at Gillespie er én av dem som Bruce siktet til. Rekruttering av en ny målvakt gir uansett veldig mening, ettersom Rob Elliot er på utgående kontrakt. Det er antatt at Karl Darlow har ett år igjen av kontrakten sin, men keeperen er nok lysten på større oppgaver enn å varme benken i ytterligere én sesong. Situasjonen til Freddie Woodman er heller ikke klar.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login