Ønsker å forlate klubben

Oppdatert: 28. December 2017

Aleksandar Mitrovic (23) skal ha fortalt den serbiske avisen Zurnal at han vil ha et klubbskifte i løpet av januarvinduet.

Ifølge Zurnal skal Mitrovic ha sagt at han er lei av å ikke få muligheten til å vise seg frem på banen og at han til stadighet har ventet på sin mulighet de siste månedene. I intervjuet påpeker serberen at han elsket Newcastle, men at han nå må finne seg en ny klubb av sportslige grunner.

The Chronicle skriver at klubben har fått en rekke henvendelser vedrørende lån av 23-åringen. Deriblant skal Mitrovic’ tidligere arbeidsgivere Partizan Belgrade og Anderlecht ha fått avvist sine henvendelser. Lokalavisen har tidligere hevdet at Newcastle United bare kommer til å godta salg av spilleren, og at et salg bare er aktuelt dersom klubben makter å hente en ny spiss i løpet av januar. Newcastle kommer dessuten ikke til å godta bud om de ikke er i nærheten av hva serberen ble kjøpt for. Mitrovic ankom klubben i forkant av 2015/16-sesongen for 13 millioner pund.

Over de fire siste kampene har ikke serberen vært å finne i kamptroppen. På pressekonferansene har Benitez uttalt at spilleren sliter med en ryggskade. Nå gjenstår det å se om Mitrovic har spilt sin siste kamp for klubben. Han har allerede blitt erklært utilgjengelig til lørdagens svært viktige hjemmekamp mot Brighton.

Mitrovic står bokført med 17 scoringer på 72 kamper for klubben. Et ikke ubetydelig antall av dem er innhopp fra benken.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login