Chelsea-spiller på radaren

Oppdatert: 21. December 2017

Newcastle skal ifølge flere kilder ha kontaktet Chelsea vedrørende et lån av Kenedy (21).

Fulgt i lengre tid
Rafael Benitez forsøkte å signere brasilianeren allerede i august dette året. Alt tydet da på at spilleren skulle tilbringe sesongen på Tyneside. Newcastle var optimistiske helt frem til Deadline Day, men Chelsea fikk kalde føtter grunnet skader og suspensjoner i en ellers tynn tropp.

Situasjonen synes å være ganske så lik den vi var vitne til i august. Flere kilder, deriblant The Chronicle, skiver at London-klubben er villig til å sende 21-åringen ut på lån dersom spillere rekrutteres i løpet av januar. Forhandlingene mellom klubbene skal være gode, så det meste tilsier at Kenedy blir Newcastle-spiller før vi bikker februar måned. The Daily Mail går så langt i å hevde at en avtale mellom klubbene allerede er på plass.

Ifølge rapportene må Newcastle betale en kompensasjon til Chelsea dersom brasilianeren ender opp på Tyneside for resten av sesongen.

Anvendelig spiller
Kenedy har bare spilt tre ganger for Chelsea denne sesongen. Samtlige av disse har vært i Carabao-cupen. Den offensive spilleren har spilt samtlige minutter i cupen og spilte senest i går mot Bournemouth. Disse tre kampene har han opptrådt på venstrekanten, men er også komfortabel som venstreback. Han kan således være et alternativ på hele venstresiden, noe som garantert gjør spilleren særs attraktiv for Benitez.

Paul Dummett er friskmeldt, men har ikke spilt siden seriepremieren mot Tottenham. Kenedy kan derfor være et godt alternativ dersom Dummett slår opp igjen skaden eller trenger avlastning. Chancel Mbemba, Jesus Gamez og Javier Manquillo har alle spilt venstreback denne sesongen. Det er innlysende at Benitez ikke har store tanker om Mbemba og Gamez, mens Manquillo foretrekkes på høyrebacken.

Kenedy var utlånt til Watford i 2016/17-sesongen, men rakk bare å spille én kamp før han ble skadet. Totalt har han 25 kamper for Chelsea.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben. 

You must be logged in to post a comment Login