Ønsker å bli værende

Oppdatert: 24. March 2018

Martin Dubravka trives svært godt på Tyneside, men blir bare værende på én betingelse.

Betingelsen er at Newcastle beholder Premier League-plassen for kommende sesong. Som kjent har The Magpies allerede sikret seg opsjon på slovaken, som kom i stand da det ble forhandlet om spilleren i januar. Slovakens klubb, Sparta Praha, kan dermed ikke motsette seg en overgang. Newcastle må imidlertid komme til enighet med sisteskansen om overgangen skal bli gjort permanent ved sesongslutt. The Chronicle har tidligere meldt at Benitez ønsker å ha med seg slovaken videre. Alt tyder på at sjefen får det som han vil – om Newcastle fornyer Premier League-kontrakten.

I et intervju med slovakiske Pravda, skal 29-åringen ha uttalt følgende om kontrakten hans med Newcastle kommer til å gjøres permanent:

“Alt avhenger i hovedsak av om laget blir i ligaen. (…) Jeg tror Newcastle vil bli værende i Premier League, og en permanent overgang vil da bli mulig. Men nå fokuserer jeg utelukkende på mine opptredener for øyeblikket”.

I tillegg gjorde slovaken det klart at han nyter tiden på Tyneside, og at han elsker å spille i Premier League. Både han og kjæresten liker byen, sier hovedpersonen selv. Alt tyder derfor på at Newcastle allerede har en signering i boks for kommende sesong – om Newcastle beholder plassen!

Klikk her om du også vil lese om Kenedys fremtid i klubben: http://newutd.no/potensial-for-en-permanent-overgang/

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login