Ranger i fryseboksen

Oppdatert: 04. September 2011

Nile Ranger har blitt satt i fryseboksen av Newcastle, og klubben ønsker å kvitte seg med 20-åringen permanent. Men prislappen på £1,5 millioner har skremt vekk de fleste interessenter.

Newcastle er ikke interessert i å låne ut Ranger, med mindre det ligger en opsjon på kjøp i avtalen. Birmingham og Leeds sies å være favoritter i kampen om 20-åringens signatur, men ikke uten at Mike Ashley halverer prislappen han har satt på spilleren. Ryktene vil ha det til at Birmingham vil ta Ranger på lån denne sesongen, og kjøpe han for £500 000 neste sommer, og dobler til £1 million dersom de rykker opp.

Nile Ranger har et stort talent på fotballbanen, men har gang på gang kastet bort det talentet på diverse utenomsportslige aktiviteter som klubbledelsen så aldeles ikke setter pris på. Nylig ble Ranger arrestert for overfall, men løslatt mot kausjon dagen etter. Det er bare den siste av en rekke hendelser som har gjort unggutten til forsidestoff på flere av landets tabloidaviser. Dette har Alan Pardew og Mike Ashley nå sett seg så lei på at de vil kvitte seg med spilleren permanent, og er ikke villig til å låne han ut, med mindre de er sikre på at det blir en permanent overgang ut av det.

Situasjonen er dermed kritisk for unge Ranger, som nå befinner seg i en slags fryseboks. Han trener for tiden med reservelaget og Sammy Ameobi har rykket foran han i køen for en spissplass på a-laget. Hans agent Nick Rubery sier følgende til dagens Sunday Sun:

– United har gjort det klart at det ikke vil bli noe flytting. Det er frustrerende for Nile at han ikke vil få den muligheten, men det er ikke opp til han, eller oss. Han må bare bite tennene sammen, jobbe hardt og gjøre det beste ut av situasjonen.

You must be logged in to post a comment Login