Ny Sunderland-spiller på vei?

Oppdatert: 03. August 2014

Connor Wickham kan bli gjenforent med Jack Colback, om spissen nekter å skrive under ny kontrakt  for Sunderland.

Det er blant ander Daily Mail som melder om den mulig forestående overgangen søndag. Prislappen for Sunderlands engelske spiss skal ligge på 6 millioner pund. Og det haster for de røde og hvite, om ikke spissen skal gå gratis. For kontrakten med Sunderland går ut neste år.

Ultimatum fra Poyet

Newcastles erkerival har foreløpig til gode å tilby Wickham det som skal til for å signere en ny avtale. Nå går altså ryktene om en overgang til klubben lenger nord. Og manager Gus Poyet har gjort det klart at spilleren står overfor et ultimatum.

– For meg er Connor sin situasjon klar. Han må signere en ny kontrakt, eller så lar vi ham gå i form av et salg. Det er ingenting midt i mellom for oss, sier Poyet.

Avgjørende rolle i fjor

Wickham, som tilbrakte forrige sesong i Sheffield Wednesday og Leeds på lån, returnerte til Black Cats, og ble en viktig brikke i kampen mot nedrykk. Han scoret blant annet to mål i 2-2-kampen mot Manchester City, en kamp der laget på forhånd var gitt tilnærmet null sjanse til poeng, og allerede var stemplet som nedrykkskandidat.

Mål mot Chelsea og målgivende mot Manchester United var to av høydepunktene som fulgte for spilleren på tampen av sesongen, og som var med og redde Sunderland fra nedrykket. Totalt ble 21-åringen stående med fem mål på tre kamper i april.

Alan Pardew skal også tidligere ha prøvd å signere Wickham og gjenforenes med unggutten, som blant annet spilte for Readings akademi, da Newcastle-manageren ledet de blå og hvite.

Men kampen om spissen kan bli hard. Flere lag skal være interessert i spilleren, som kom til Sunderland fra Ipswich for 8 millioner pund for tre år siden.

You must be logged in to post a comment Login