Ny sponsor – nye resultatkonkurranser

Oppdatert: 20. December 2014

Vi annonserer samarbeid med den nye nettbutikken Brands350.com. De vil sponse konkurranser med premier gjennom hele Newcastles jule- og nyttårsprogram, og åpner for å gjøre dette fast dersom responsen er positiv.

Resultatkonkurranser på Facebook er alltid populære. Vi har regelmessig gitt ut TAN-tskjorter og andre supportereffekter til vinnere, men vi har ikke budsjett til å gjøre dette jevnlig.
Nå vil Brands350.com gi bort klokker, belter, t-skjorter og gavekort til konkurransevinnerne i Newcastles fem neste kamper. Alle våre medlemmer som tipper riktig resultat får et gavekort på 100 kroner som kan brukes til kjøp i butikken, mens den av våre medlemmer som også er nærmest på tidspunktet første mål scores får fine gaver fritt tilsendt i posten.
Første konkurranse er allerede igang i vår Facebook-gruppe der resultatet mot lillebror Sunderland må spås!
Brands350.com er en amerikansk nettbutikk som selger ekte merkeklær til skandinaviske kunder til veldig gode priser. Alle plaggene er priset under tollgrensen og sendes tollfritt til Norge. De tilbyr merker som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Calvin Klein, Levis og Casio til en brøkdel av prisen på norske utsalgssteder.

You must be logged in to post a comment Login