Seks lokale på banen?

Oppdatert: 20. December 2014

Fansen har klaget på at utenlandske spillere ikke vet hva derbyet betyr for Newcastle. Søndag kan hele seks lokale spillere bli involvert for hjemmelaget.

Paul Dummett, Jak Alnwick, Sammy Ameobi, Steven Taylor, Jack Colback og Adam Armstrong. Rekken av spillere er noe Newcastle ikke har hatt på lenge i forbindelse med derbyene mot Sunderland – nemlig et godt utvalg geordies. Søndag kan samtlige av dem havne på banen. Dummett beskriver det på følgende måte.

– Jeg har vokst opp med å støtte Newcastle, og har alltid vært på derbyene. Å være supporter og senere spiller for samme lag, er helt uvirkelig. Og jeg er desperat etter å kapre tre poeng på søndag. Hele familien min vil være her, og de er alle Newcastlefans, så de sitter med samme følelse, sier forsvarsspilleren i forkant av kampen.

Også Steven Taylor er opptatt av å gjøre dagen minnerik for supporterne.

– Som spiller er det alltid en fantastisk følelse når du står i spillertunnelen. Så kommer du ut og ser alle i svart og hvitt. Det er helt utrolig, og jeg gleder meg like mye hver gang, sier Taylor.

Supportere er oppfordret til å bruke hashtagen #blackandwhitederby i sosiale medier, og sende inn sine favorittbilder i forbindelse med kampen. De 30 beste vil bli vist på storskjerm på St James’ Park under kampen.

You must be logged in to post a comment Login