Nytt MagZine på vei til deg.

Oppdatert: 13. February 2017

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine er i trykken, og snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Vi beklager sterkt at det har tatt sin tid å gjøre ferdig årets første utgave. Dessverre er det slik når man skal klargjøre et magasin rundt og etter juletider, og dette gjøres på frivillig basis. 

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Pavel Srnicek døde så alt for tidlig. Før han døde, rakk likevel denne kulthelten å gi ut boken “Pavel is a Geordie”. Her forteller blant annet tsjekkeren om hvordan en hans drømmer, var å komme tilbake til klubben i en trenerrolle. Denne drømmen fikk han dessverre ikke oppfylt, Leder av TAN, Audun Hageskal har anmeldt boken.

Elias Fritjof Sørensen er det danske stortalentet som klubben sikret seg for ca ett år siden. Vil Sørensen føye seg inn i rekken av dansker som har spilt for NUFC, med vekslende hell, eller vil unggutten blomstre opp som den danske dynamitten han spås å bli? Aslak Bjerre Petersen har (forhåpentligvis) svaret.

I den faste spalten om tidligere managere, har turen kommet til Greame Souness. Ryktene skal ha det til at artikkelforfatter Joakim Leistad gikk fra å frykte den skumle skotten, til å oppfatte ham som en latterlig figur. Du får historien om hva som gikk galt da Souness fikk oppgaven å fylle managerskoene etter selveste Sir Bobby Robson.

True Faith bør være en kjent merkevare for de fleste NUFC- følgere. Som en av de største uavhengige røstene, byr True Faith på et alternativt syn på klubben, sett fra de lokale supporternes ståsted. Som nettsted, fanzine og podcast leverer True Faith høykvalitets reportasjer, meninger, nyheter og kommentarer rundt det meste som omhandler klubben. Undertegnede fikk ta en prat med Alex Hurst, som leder podcasten TF Weekly Podcast. Intervjuet dreier seg rundt geordienes forhold til utenlandske supportere, en samt hans syn på sesongen og fremtiden til klubben.

Frode Øyerhamn leverer rapport fra Elland Road. Newcastles besøk endte med tre svært fortjente poeng, men hvordan er det oppleve Toon Army som bortesupporter? Dessverre fikk ikke Frode plass sammen med Toon Army, men han leverer likevel en god skildring av hvordan det oppleves å være en skjære i fåreklær

Sesongen oppsummeres så langt av Josten Jolle Aase, vi får en rapport på hvordan det står til med være utlånte spillere, og Anders Søfteland håper på retur av en av klubbens tidligere hovedsponsor. Dette, samt den faste quizen, får du servert i denne utgaven av MagZine.

Alle som er involvert i bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er jeg svært takknemlig. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay the lads.

 

You must be logged in to post a comment Login