Ny spisstrener på plass

Oppdatert: 23. March 2016

Han har tidligere trent spillere som Saido Berahino. Nå er Allan Russell på plass i Newcastle.

Måltørke, måltørke og måltørke har vært fasiten for Newcastles spisser denne sesongen. Særlig skuffende har det vært å se det som skulle bli klubbens neste storscorer, Aleksandar Mitrovic. Serberen har så langt vært langt unna formen supporterne håpet på, til tross for at han satte inn utligningen mot Sunderland. Men målet har i ettertid vist seg å kunne være et stort steg i riktig retning for spissen, som ikke nødvendigvis selv kan ta all æren for at det endelig løsnet.

For Rafael Benitez har for lengst innsett at han ikke har noen tid å miste skal Newcastle berge plassen. Derfor hentet spanjolen raskt inn spisstrener Allan Russell for å bedre situasjonen.

Russel har tidligere trent spillere som Saido Berahino (West Brom). Etter å ha jobbet med storscoreren hadde han blant annet følgende å si:

– Jeg skreddersyr mine treninger etter hvilken posisjon mine spillere inntar, og hvilke kvaliteter de har.

Treneres egen nettside, Superior Striker, gir han innblikk i hvordan han tenker når han jobber med spillerne.

– Hver eneste detalj og hvert eneste element som skal til for å bli en verdensklassespiss er inkludert i dette programmet, oppsummerer Russell selv.

Også Newcastles tidligere spiss, Kluivert, med fortid i blant annet Barcelona, skal ifølge britisk presse ha vært frampå for å få jobbe med klubbens spisser. Men nå ser det altså ut til at nederlenderen må søke lykken andre steder.

LES OGSÅ: Kluivert vil hjelpe Benitez

 

You must be logged in to post a comment Login