Ny låneavtale i sikte

Oppdatert: 16. November 2013

Luuk de Jong mangler tillit fra treneren. Newcastle kan bli løsningen for spissen.


Newcastle prøvde å signere nederlenderen fra FC Twente før han valgte en overgang til Gladbach i 2012 for mer enn £12 millioner. Men 23-åringen er skal bare ett år senere være tilgjengelig for lån etter å ikke ha startet en eneste ligakamp denne sesongen. Og det er skal fortsatt være interesse for spilleren i Newcastle

Borussias styremedlem, Hans Meyer, har foreslått at De Jong skal få lov til å forlate klubben.

Vi vil muligens låne Luuk ut i julen , men definitivt ikke til en konkurrent. Vår hovedtrener Lucien Favre har sagt fra starten at han ikke har 100 prosent tillit til De Jong som spiss, men jeg tror vi vil finne en løsning.

Imidlertid var klubbens sportsdirektør, Max Eberl, skal på sin side være mer nøktern til å låne spisstalentet ut.

– Ingen aktuell løsning

– Fra vår side er ikke dette en aktuell løsning. Det er en vanskelig situasjon for Luuk , men vi er like glade for å ha ham her som andre klubber ville blitt når de har en slik spiller, sier sportsdirektøren.

De Jong selv, understreker at for han er spilletid førsteprioritet.

– Jeg ønsker å spille for Borussia, det er mitt mål hvis laget trenger meg. Men jeg ønsker å spille fra første minutt, sier spissen.

Flere aktuelle

I tillegg til De Jong skal Newcastle nok en gang ha rettet blikket mot Lyon-spiss Bafetimbi Gomis – en annen spiller klubben ikke klarte å lande i sommer. 28-åringen er uten kontrakt ved slutten av sesongen, og en overgang til Italia har blitt forespeilet spilleren. Men Gomis ser ut til å stå ved sitt standpunkt om å gå på free transfer.

– Jeg har gjort det klart, jeg ønsker å forlate Lyon på slutten av sesongen. Denne klubben har vært bra for meg siden jeg kom fra St Etienne, selv om de siste månedene har vært litt vanskelig. Men jeg ønsker å hjelpe klubben med å avslutte sterkt denne sesongen, noe som også ville gi meg en sjanse til å få plass i VM-troppen, sier han.

You must be logged in to post a comment Login