Santon klar for å bytte side

Oppdatert: 13. November 2013

Høyrebacken sier han er klar for å vise sin allsidighet som spiller under Debuchys karantene.

Den 22 år gamle italieneren har etablert seg som Alan Pardews førstevalg på venstrebacken, men kan bli presset over til høyre side når Norwich gjester St James’ Park 23. november, etter at Mathieu Debuchy fikk sitt femte gule kort for sesongen mot Tottenham.

Suspendert Debuchy skaper med det hodebry for Pardew, som ikke har noen anne ren høyreback i stallen. Men ifølge Shields Gazette er Santon mer enn klar for å bytte side.

– Jeg kan spille høyreback, selv om jeg foretrekker venstre. Men jeg vet jeg må forbedre venstrefoten min. Hvis sjefen trenger meg til å spille høyreback, gjør jeg så klart det, sier forsvarsspilleren i intervjuet.

Og med Massadio Haidara og Paul Dummett som naturlige erstatninger på venstrebacken, kan et sidebytte for Santon fort være nærmere enn noen gang før, selv om begge i skrivende stund jobber med å bli kvitt hamstringskader. Fabricio Coloccini meldes på sin side å være 100 prosent friskmeldt etter lyskeproblemene, og hans retur til troppen kan friste Pardew til å be Yanga-Mbiwa om å gå inn som back.

You must be logged in to post a comment Login