Ny kontrakt for Guthrie?

Oppdatert: 09. November 2011

I følge dagens lokalpresse i Newcastle skal Danny Guthrie nærme seg en ny langstidskontrakt med klubben. Dagens Evening Chronicle melder at klubben vil tilby Guthrie en ny langtidskontrakt og er overbevist om at han er spilleren som kan erstatte Cheick Tiote mens han spiller i afrikamesterskapet.

Guthrie sin nåværende kontrakt går ut ved sesongslutt og det har lenge vært spekulert i om klubben ønsker å ha med spilleren videre. Viktige personer på SJP har vært i tvil om midtbanespilleren som har 79 kamper for klubben er god nok til å være med i PL, men nå skal manager Alan Pardew ha overbevist styreformann Derek Llambias om at Guthrie er en viktig spiller å ha med videre, og nå forventes et kontraksforslag innen kort tid.

Klubben ønsker å gjøre ferdig disse forhandlingene før nyttår, og man håper det vil gå like fort og greit som det gjorde med Jonas Gutierrez sin kontrakt.

Jeg har det bra for øyeblikket, sa Guthrie til lokalavisen.

Jeg er sikker på at vi vil sette oss ned å prate om kontrakten innen kort tid, men akkurat nå tenker jeg kun på fotballen, avsluttet midtbanespilleren.

Newcastle er også i forhandlinger med både Fabricio Coloccini og Danny Simpson. Begge har blitt tilbudt nye 5-års kontrakter, og vurderes for øyeblikket av spillerne og agenter. Simpson skal i følge lokalmedia være misfornøyd med tilbudet, mens Coloccini sine forhandlinger er vanskelige grunnet en agent som holder til i Argentina og som ikke prater engelsk.

You must be logged in to post a comment Login