Flere skal ut i landskamper

Oppdatert: 08. November 2011

Tim Krul er blant en av Newcastle-spillerene som skal tjene landet sitt den kommende uken. Men det er ikke bare han som skal kjempe for landet sitt de neste dagene.

Tim Krul ble tatt ut til det Nederlandske landslaget som skal møte Sveits den 11. November og Tyskland den 15. November. Han sier selv at han ser frem til å være en del av det Nederlandske laget:
– Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å spille, men bare det å være der gir meg mye selvtillit. Sier Keeperen til nufc.co.uk.
Jeg går nå med et hevet hode i Premier League, hvor vi har en tredjeplass og er uslått og er blant de beste defensivt i landet.
– Jeg kan gå inn til landslaget med et smil om munnen og masse selvtillit.

Vår egen toppscorer Demba Ba skal tjene for Senegal de kommende dagene. Da henholdsvis mot Mali 11. November og Elfenbenkysten den 15. November.

Tamas Kadar har gjort en god innsats den siste tiden og ble belønnet med en Call-up fra Ungarn, som møter Liechtenstein (11.11) og Polen (15.11)

David Santon skal spille kvalifiseringskamp for U21-landslaget til Italia. De møter Tyrkia (10.11) og Ungarn (15.11)

Haris Vuckic skal spille for U21-landslaget til Slovenia som møter Litauen (10.11), mens Joan Edmundsson skal sammen med U21-laget til Færøyene møte Makedonia den 11. November.

You must be logged in to post a comment Login