Newcastle v Sunderland 0-3

Oppdatert: 01. February 2014

Newcastle gikk på nok et 3-0-nederlag mot sin erkefiende i ettermiddag.

Kampens første scoring kom i det 19. minutt da Anita forærte gjestene et unødvendig straffespark, og Fabio Borini gjorde ingen feil fra krittmerket da han banket kula i nettaket.

Bortelaget fortsatte sin ferd mot ny seier på St. James’ Park og gjorde sitt andre mål minutter senere, nærmere bestemt i det 23. minutt, da Colback skjøt og tvang en retur fra Krul, og som Adam Johnson fra kloss hold satt enkelt i mål.

Gjestenes tredje scoring kom på en kontring i det 79. minutt da Jack Colback mottok ballen i fart og fra skrått hold plasserte den i motsatt kryss.

Tannløst hjemmelag
Vertene var veldig lite frampå i dagens oppgjør, og man kan spørre seg om de i det hele tatt hadde våknet, der de løp rundt som hodeløse kyllinger.

De Jong fikk sin debut, men klarte ikke helt å sette sitt spor på bataljen. Men det er forståelig, med tanke på den lite suksessfulle tiden i Bundesliga.

Brødrene Ameobi var med fra start, i Remy og Gouffrans fravær, men lillebror Sammy ble ofret ved pause til fordel for den nyankomne nederlenderen.

Unggutten Armstrong var igjen å se blant innbytterne, og vår egen Dummett fikk minutter på tampen. Ellers var det ikke ingenting å rope hurra for.

Definerte roller
Alan Pardew var slettes ikke fornøyd med sine gutter, og han ga klart uttrykk for at laget skulle tilbake til grunnleggende arbeid den påfølgende uken. Dessuten ga Newcastle-treneren beskjed om at han ikke ville svare på spørsmål om Cabaye-overgang, ledelse eller eier, til den frammøtte pressen.

Men han kommenterte følgende om temaet:

«Når du mister en spiller av Cabayes klasse vil du gjerne ha en erstatter, men han kom ikke. Det må jeg kunne takle.»

Pardew insisterer på at laget vil kunne vise seg fra en bedre side neste helg da de gjester Chelsea i London.

«Du er nødt til å akseptere kritikken og svare på den på Stamford Bridge.»

Mannen med det sølvgrå håret snakket om definerte roller og hvor viktig det er at alle er klar over sin oppgave.

«Vi skal tilbake til gamle rutiner i uka som kommer. Vi skal sørge for at alle kjenner sin rolle og vet hvordan de skal opptre på banen.»

You must be logged in to post a comment Login