Newcastle v Stoke 5-1

Oppdatert: 26. December 2013

Etter fem fartsfylte minutter på slutten av første omgang, var det ingen tvil om hvor poengene ville havne i ettermiddagens oppgjør på St. James’ Park.

Kampens første scoring var en perle og kom i det 28. minutt da Oussama Assaidi vendte bort Debuchy og skrudde ballen forbi og utenfor Kruls rekkevidde, i det lengste hjørnet.

Utligningen skulle komme rett før pause, i det 44. minutt, da Ben Arfa avanserte og sendte ballen til Loic Remy, som skjøt via Shawcross og dermed spilte ut Sørensen i Stoke-buret.

Vertene gikk opp i ledelsen kort tid etter intervallen, nærmere bestemt i det 48. minutt, etter en svak utboksing av Sørensen. Ballen havnet hos Yoan Gouffran inne i boksen, og han gjorde kort prosess da han tok den ned og sendte av gårde et kontrollert skudd forbi en oppgitt danske.

Ledelsen økte for de sorte og hvite i det 58. minutt da Santon fikk legge inn fra venstre, og inne i feltet ventet Sissoko og headet ballen på bakerste stolpe. Der befant Loic Remy seg og hadde verdens enkleste jobb med å sette hjemmelagets tredje scoring med pannen.

Den fjerde kom i det 65. minutt da Yohan Cabaye brukte innsiden av foten og plasserte ballen i krysset fra utenfor sekstenmeteren, etter fint kombinasjonsspill av Magpies.

Newcastle var ennå ikke ferdige, for i det 80. minutt fikk laget tildelt straffe etter en felling av Ben Arfa. Papiss Demba Cissé fikk æren av å punktere kampen da lagkameratene ville så inderlig ha ham på scoringslisten.

You must be logged in to post a comment Login