Ben Arfa takknemlig for støtten

Oppdatert: 27. December 2013

Takker fansen for støtten under tiden som innbytter.

Hatem Ben Arfa er takknemlig for den støtten han har fått fra Newcastle-fansen i løpet av tiden han har slitt med spilletid. Franskmannen sier i et intervju at han aksepterer at styrken i laget nå gjør at han ikke kan forvente å starte hver kamp.

Og franskmannen har måttet være tålmodig i sin jakt på spilleminutter. Men med et sterkt bidrag under 5-1-seieren over Stoke på Boxing Day, kunne han for første gang på nesten to måneder stille på banen fra avspark – en mulighet han grep med begge hender.

– Jeg var veldig glad for å være på banen. Jeg hadde ikke startet for to måneder, og jeg ga alt. Hver gang jeg kommer inn, forsøker jeg å gjøre mitt beste. Publikum støttet meg da jeg var på benken, og det gjorde meg sterkere. Jeg ønsker å si takk til dem. Selv når jeg var på benken følte jeg at jeg vokste som spiller på grunn av dem, sier Ben Arfa i et intervju med Shields Gazette.

Når det gjelder konkurransen om plassene er han klar på at det er en tøff kamp om spilletiden, men at det ikke går utover moralen i troppen.

– Vi har en stor tropp med veldig gode spillere på benken og på banen. Det er veldig viktig for oss. Alle bidrar, og ånden i laget er viktig. Når noen er på benken, klarer Pardew fortsatt å motivere oss i garderoben. Alle er sammen om det vi gjør, sier Ben Arfa.

You must be logged in to post a comment Login