Newcastle v Southampton 4-2

Oppdatert: 24. February 2013

Hjemmelaget havnet tidlig bakpå, men skulle komme tilbake og ta ledelsen ved to anledninger.

Gjestene stod for den første scoringen, og den kom allerede i det 3. minutt da Morgan Schneiderlin fikk en ball som han i en smart vending banket inn ved første stolpe.

Utligningen må sies å ha vært meget enkel da Gouffran lekte seg på venstresiden og skjøt i keeper som ga en retur til Moussa Sissoko, som fra kloss hold brakte laget à jour.

Papiss Demba Cissé gjorde ledermålet som sendte St. James’ Park til himmels da han fra rundt 30 meter klinket til på en lang ball fra Elliot, som gikk inn via tverrligger.

Bortelaget skulle også komme tilbake da Rickie Lambert møtte en perfekt ball fra Lallana på høyresiden og vant duellen mot et Newcastle-forsvar på halvdistanse.

I det 67. minutt fikk de sorte og hvite straffe da Fox handset på et innlegg fra Debuchy, og Yohan Cabaye gjorde ingen feil fra krittmerket da han sendte keeper den gale veien.

Ikke nok med det, men kampen hadde enda en scoring i seg da Santon i det 79. minutt sendte ballen inn i boksen der uheldige Fox klarerte i Jos Hooiveld, som ufrivillig økte vertenes ledelse.

newutd.no kommer med fyldig kampreferat.

You must be logged in to post a comment Login