Newcastle v Liverpool 0-6

Oppdatert: 27. April 2013

Newcastle mislyktes katastrofalt i kveld og har virkelig kniven på strupen i de gjenstående kamper i ligainnspurten. 

Kampens første scoring kom i det 3. minutt da Daniel Agger fikk stå helt alene og heade inn en fortjent ledelse etter et enormt Liverpool-trykk i innledningen.

Jordan Henderson skulle øke bortelagets ledelse i det 16. minutt da han mottok ballen av en uselvisk Sturridge på blank kasse.

Gjestenes tredje scoring kom ved Daniel Sturridge i det 53. minutt da en lekker «chip» fra Coutinho nådde engelskmannen, og han kunne banke inn 3-0 for de røde.

Og det var samme mann, Daniel Sturridge, som fikk æren av å sette inn 4-0 seks minutter senere, nærmere bestemt i det 59. minutt, da Henderson var nest sist på en enkel avslutning fra lagkameraten.

Fabio Borini økte ledelsen ytterligere for Brendan Rodgers’ mannskap da han i det 73. minutt fikk ballen fra Downing inne i feltet og tuppet den i Newcastle-keeperens høyre hjørne.

Ydmykelsen var komplett da Jordan Henderson i det 75. minutt fastsatte sluttresultatet til 6-0 for de røde fra Merseyside på et frispark som lurte Elliot da den gikk forbi samtlige spillere og direkte i mål.

newutd.no kommer med fyldig kampreferat.

You must be logged in to post a comment Login