Preview: Liverpool (h)

Oppdatert: 26. April 2013

Newcastle tar imot de røde fra Merseyside i morgen kveld, og statistikken skulle tilsi at vi får et målrikt oppgjør.

Kick-off: lørdag 27. april klokken 18.30.

Ikke helt trygge
Morgendagens verter har nok holdt et øye med lagene bak seg de siste ukene, for selv med seks poengs luke til Wigan, som besitter den ergerlige attendeplass, og fire kamper igjen å spille, er man naturligvis på gyngende grunn.

«Magpies» tok ett poeng forrige helg da de inntok The Hawthorns, men skulle, og burde, tatt tre. Målscorer var Yoan Gouffran som headet gjestene i ledelse. Den varte fram til halvspilt andre omgang da Billy Jones skar igjennom Newcastles bakre firer og brukte sin venstreslegge på en velfortjent utligning.

Suárez suspendert
Liverpool og Luis Suárez  gjorde 2-2 på overtid av overtiden mot Chelsea på Anfield forrige søndag, som da også ble sluttresultatet. Kampen huskes uansett best for situasjonen som oppstod mellom uruguayaneren og Chelseas serbiske back Ivanovic, der førstnevnte regelrett bet forsvarsspilleren i armen. Ti kampers karantene, lød det fra FA, og spissen soner den første i morgen.

Høy odds på bortetriumf?
Scouserne har ikke gått seirende av St. James’ Park siden de enkelt slo de sorte og hvite 5-1 i 2008. Lagene har møtt hverandre i alt seks ganger siden den gang, på klubbenes respektive baner, uten at det har blitt registrert borteseire.

Dessuten scores det ofte. Man må tilbake til 73/74 for å finne sist man delte poeng med smultringer i målprotokollen.

Lagnytt
Cheick Tioté er tilbake til denne, ellers savner hjemmelaget fortsatt Krul, som for øvrig er ute resten av sesongen. I tillegg mangler Santon, Marveaux, Ryan Taylor og Vuckic. Coloccini er tilbake i trening, men ikke kampklar.

For gjestene kan Borini fort ta plass på benken, mens Joe Allen, Martin Kelly og Raheem Sterling definitivt er ute.

Watch out for:
Hatem Ben Arfa – Pardew har uttalt at fransk-tunisieren har trent godt denne uken og antydet at han kan få en del minutter i morgendagens batalje.

Sannsynlig lagoppstilling:
Elliot, Debuchy, Yanga-Mbiwa, Taylor, Haïdara, Jonas, Tioté, Cabaye, Sissoko, Gouffran, Cissé

Dommer:
André Marriner

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD1.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login