Newcastle v Everton 0-3

Oppdatert: 25. March 2014

Everton knuste sjanseløse Newcastle i kveldens oppgjør på St. James’ Park.

Kampens første scoring kom i det 22. minutt da Ross Barkley kontret fra midten av banen. Hjemmelaget hadde få mann i bakre rekker og ble tatt på senga da midtbanespilleren så ut til å løpe dem i senk. Og da Coloccini skled innenfor sekstenmeteren, var det fri bane for unggutten som smalt ballen i nettaket fra kloss hold. Krul fikk ikke mye hjelp fra sine forsvarskollegaer i den situasjonen.

Bortelagets andre scoring kom i det 52. minutt da Romelu Lukaku fikk ballen servert på sølvfat fra gjestenes høyreside. Den storvokste belgieren hadde tatt et løp inn i vertenes femmeter og kunne bare sette bredsiden til ballen som føk opp forbi Krul. Igjen var Newcastle-spillerne på etterskudd.

Everton senket skuta i det 87. minutt med et fint angrep som endte i deres tredje mål for kvelden. Naismith spilte ballen forbi Coloccini og satte fart mot mål. Skotten fant Deulofeu på venstresiden, og spanjolen kjælte litt med ball før han sendte den videre til Lukaku som hadde inntatt posisjon utenfor boksen. Belgieren fant til slutt Leon Osman, og briten sendte i vei et skudd i Kruls nærmeste hjørne, via tverrligger, og i mål.

You must be logged in to post a comment Login