Newcastle møter Lillestrøm – igjen

Oppdatert: 09. February 2016

Norsk motstand for McClarens menn på La Manga.

20. februar er Newcastle på plass på La Manga i forbindelse med en 18 dager lang pause fra ligaspill i England. Under treningsoppholdet på den spanske solkysten vil det blant annet bli norsk motstand for de svarte og hvite. Det melder Romerikets blad.

Newcastle vil blant annet møte Lillestrøm i forbindelse med treningsoppholdet. Kampen vil gå kl 15.00 ifølge britiske The Chronicle. De melder også at kampen vil bli sendt på norsk tv. Etter det TAN kjenner til, er det høyst sannsynlig TV 2 som blir stedet for den som vil få med seg oppgjøret.

– Det blir morsomt for oss å møte Newcastle. En fin utfordring for spillerne våre som er i oppkjøring å møte et lag som er midt i sesong, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Romerikets blad.

Det er utsettelsen av kampen mot Manchester City og mangelen på cup-spill som fører til den lange pausen for Newcastle. Det er derfor trolig ikke noe b-preget lag som tar turen sørover i Europa.

Oppgjøret mellom de to lagene blir ikke det første. Også i 2006 møttes klubbene i Intertoto-cupen. Det endte 1-1 på St. James’ Park etter at Albert Luque og Robert Koren hadde fått nettkjenning.

I returoppgjøret på Åråsen var imidlertid Newcastle overlegne, og vant 3-0 etter scoringer av Ameobi (2) og en perle fra Emre (se video under).

 

You must be logged in to post a comment Login